mugenraceA Mugen Race egy jelentős márkanév, a nyilvánosan forgalomba hozott sportruházatok és felszerelések globális világában, székhelye Európában található. Az európai forgalmazó Budapesten található.

A 2001-ben alakult, a világ vezető motoros bőr, textil ruha és ruházati termékek, kiegészítőinek gyártója és szállítója. 2011-ben több mint 100 embert foglalkoztatott világszerte. A cég a nevét a végtelenből kapta.

A Mugenrace számos magas rangú motorost és kerékpáros csapatot támogat az egész világon akik a rendkívül elismert védjegyet a " MUGENRACE " szót és a végtelen logót hordhatják büszkeséggel.

Támogatott motorosok: Eric Teboul leggyorsabb ember a világon , Ibolya Majzik , Szabolcs Borsay GUINNESS világrekorder , Miklós Kulman , Jobbágyi Péter , Balázs Balla , Pepe Szöllősi Miklós Hidi Csaba Tischler , Sándor Gergely , Balázs Erdei Gyula Csáki , Tímea Vaslaki , Tóth Imre , Németh Balázs.

mugenrace-podium-motogp

A cég sporteszközök széles skáláját gyártja. Az első termékük a bőr ruházat volt. Jelenleg gyártott termékek: bőrkabátok, bőrnadrágok, textil kabátok, textil nadrágok, kesztyűk, és még rengeteg motorsport kiegészítő többek között pályaversenyzéshez és krosszmotorozáshoz.

mugen-mez-kiskep Vásárolj Öltözéket »
Nézd meg a hivatalos Mugen Race öltözékeket.
mugenrace-infinty-korkep Technikai háttér »
Csapat kerékpár és jármű ipar bemutatása.
technikai-hatter-korkep Bemutatkozunk »
Tudj meg többet a Mugen Race Team Prolog kerékpáros csapatról.

tamogatok